BUSINESS

Ben je klaar voor een stevige groeicurve voor jouw salon? Werken als hairdresser coach? Wens je jouw kappersteam meer richting te geven en hen te inspireren? Wil je jouw expertise optimaal doorgeven aan je klanten? 

Professionele groei start nu!

Start hier want I.C.O.N. helpt kapper-ondernemers om zakelijke doelstellingen te realiseren en reikt hen de hand met business trainingen. Wij houden niet van quick wins, maar investeren in jouw salon door slimme coachingsystemen te implementeren die de lange termijn cijfers van jouw salon verbetert. I.C.O.N. gaat zo veel verder en zet stevig in op de fundamenten van het runnen van een kapperszaak. 

Wij leren je om proactief in te spelen op vragen en je salon op regelmatige basis te evalueren. Samen ontdekken we hoe we jouw succes kunnen maximaliseren. 


 

Wat mag je van I.C.O.N. als business partner verwachten: 

 

Coaching en training in je eigen kapsalon

Ervaren I.C.O.N. coaches implementeren onze filosofie op de werkvloer. Ze bundelen hun kennis op het vlak van visie, communicatie, coördinatie en marketing om met een sterk team te kunnen bouwen aan een winnende strategie voor jouw kapperszaak. Het resultaat? Jouw kapsalon dat met een focus op kwaliteit onderscheidend werkt.  

Kapsalons moeten zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden. Met de juiste skills en competenties helpen we je op weg naar een succesvolle onderneming. 

 

Wil je jouw salon succesvol runnen als I.C.O.N. salon?


BUSINESS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x