SALON COACHING

Hoe zorg je ervoor dat je kapsalon de volgende jaren blijft groeien met een gezonde winstmarge? Vraag je je af hoe je jouw team beter kan aansturen? De verkoop een boost geven of beter zijn in leiderschap?

I.C.O.N. is jouw sparringpartner om een succesvol kapsalon uit te bouwen. Dat doen we met een effectief coachingtraject, waarbij jouw zaak op één komt te staan. 


Een totaalpakket van I.C.O.N. coachings 

Je bent de drijvende kracht achter een bruisende kapperszaak. Dag in dag uit tover je fenomenale haarcreaties uit je schaar. Heerlijk! Maar er komt zoveel meer bij kijken dan enkel knippen en kleuren... En dat begrijpt I.C.O.N. maar al te goed. Daarom staan wij paraat om je te ondersteunen in je professionele én persoonlijke groei met onze coachings. Van communicatie, over marketing, tot leiderschap: we kunnen je op alle vlakken adviseren, motiveren en inspireren.Na het volgen van de I.C.O.N. coachings sta ik steviger in mijn schoenen én in mijn zaak. Door de juiste inzichten kan ik slimmer werken, en dat werpt zijn vruchten af.

Agna Van Eeckhout. Hairfashion Agna 1703 te Schepdaal.


Traject richting een bloeiende kapperszaak

Om jouw kapsalon te doen bloeien, denken we twee stappen vooruit. Geen quick wins, maar een ambitieuze langetermijnvisie en doelgerichte investeringen. Tijdens de I.C.O.N. coachings word je begeleid door ervaren experts, die onze succesvolle filosofie naadloos vertalen naar jouw kappersvloer. De fundamenten? Kwalitatieve producten, natuurlijke haarkleuringen en een stevige business strategie. Alle elementen zijn aanwezig om jouw zaak naar the next level te tillen.

I.C.O.N. stapt mee in jouw kappersverhaal en helpt je om je zakelijke doelstellingen te realiseren. Meer omzet, meer expertise, meer voldoening. Let’s do this together!


Wil je samen werken aan jouw kapperszaak?


SALON COACHING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x