Ecotech Colors

Steek je de handen uit de mouwen om je klanten de best mogelijke haarkleuring te geven? Hun kapsel in de verf zetten - letterlijk - op een zachte manier? Wil je met jouw kapsalon voluit inzetten op ecologische haarkleuren, zonder schadelijke stoffen?

Maak kennis met de innovatieve treatment color van I.C.O.N.: een permanente haarkleuring met een ecologisch tintje. Style meets sustainability! 


Natuurlijke haarkleuring die verft en voedt

I.C.O.N. heeft van pure en zuivere ingrediënten haar handelsmerk gemaakt. Die lijn wordt helemaal doorgetrokken in de treatment color. Deze natuurlijke haarkleuring met stevige eco-formule is uniek in de markt en barst van de voedende stoffen. Het resultaat? 100% dekking en een instant verzorging voor de lokken. De I.C.O.N. shampoo trakteert bovendien op een extra plus, want zo blijft de kleur langer behouden. Ideaal voor de colorist die the extra mile wilt gaan.

Veel klanten dromen van een ander kleurtje, maar zijn bang dat het hun haar zal schaden. Dankzij de natuurlijke haarkleuring van I.C.O.N. kan ik heel creatief zijn om hen een modieus en mild resultaat garanderen met de meest fantastische kleurtinten. 

Linda Sz van Studio 156 te Hasselt.

Kennismaken met onze natuurlijke haarverf?De kneepjes van de kleur leren

De I.C.O.N. treatment color opent een wereld vol stralende kleuren voor jou en je klanten. Hoe ga je ermee aan de slag? Ons team maakt je graag wegwijs, zodat jij dit goednieuwe kleurenconcept helemaal in de vingers krijgt. Dat doen we met leerrijke trainingen en creatieve coachings. Jouw kapperszaak zet de stap naar een hip I.C.O.N. salon, dat haar klanten een op en top kleurenservice biedt.

De treatment color maakt van jouw kapperszaak thé place to be voor gezonde haarkleuringen met een glanzend effect. Time to shine!

Wil je alles leren over onze ecologische haarkleuring?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x