LEADERS & MENTORS

Werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling om het doel en het succes van jouw salon te helpen bereiken, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt.

ECOTECH COLORS

De wereld van Ecotech colors, Stained Glass en Playful Brights. Ontdek de vele mogelijkheden die worden geboden om de kleurenservice aan te passen aan onze klanten.

Meer foto's

CREATIVE COLORS

Ontdek je creativiteit met Ecotech Color, Stained Glass en Playful Brights,

Meer foto's

CONCEPTS & PRODUCTS

We gaan dieper in op de kennis van iedere lijn. Ontdek voor welk profiel wat ontwikkeld is en hoe je ze gebruikt in jouw salon. Creeër een beleveing van elk product, wat het is, welke voordelen hebben ze, wat het doet en hoe je ze gebruikt.

Meer foto's

BEAUTYOLOGIE

De studie van beauty samengevoegd met de nieuwste technologie, die de concepten van I.C.O.N. toepast op een Regimedie, Styling tools en Behandelingen. Om elke stylist te helpen de perfecte look voor hun klanten te creëren.

Meer foto's

C.C.C.

Tansformeer je wastafel naar een winstgevende 'care bar', door kennis en communicatie. Ontwikkel creativiteit met de liquid tools waarbij je leert hoe je jouw cliënt coacht om zijn haarverzorging ook thuis te doen.

Meer foto's

Mr A MAN

De perfecte gentleman. Focus je op de kwaliteit, precisie en je vaardigheden op het gebied van verzorging en stijlen.

Meer foto's

CHANGE

Wat is je doel in dit leven? In dit seminar leer je om je te focussen op wat er echt toe doet, om het gedrag op te bouwen dat je zal helpen je doelstellingen op persoonlijk en professioneel vlak te realiseren

Meer foto's

RETAILING & MERCHANDISING

Ontdek de principes van Merchandising en welke veranderingen er moeten worden geïmplementeerd, zodat de klant een ervaring beleeft in je boutique.

Meer foto's

212° THE EXTRA DEGREE

In 212º leer je een systematische methode waarmee je elk probleem kunt ontdekken en oplossen. Door uw bedrijf te evalueren via de 212º kunt u prioriteiten stellen voor uw zakelijke behoeften.

Meer foto's

BUSINESS MASTER CLASS

In dit seminar werken we aan de visie, coördinatie, communicatie, verbinding en discipline die we nodig hebben om succesvol te zijn in onze onderneming.

Meer foto's

COACHING FOR CONSUMER

Ontdek hoe je jouw inkomsten continu vergroot en hoe je een kappercoach wordt voor je klanten.

Meer foto's

SALON QUALITY CHART

Hoe je jouw salon transformeert in een brand om de top te bereiken en het verschil te maken. Hoe je de prestaties van jouw team meet om je salon omzet te vergroten

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x