I.C.O.N. BUSINESS

Ben je klaar voor een stevige groeicurve voor je kapperszaak? Droom je ervan om te werken als hairdresser coach? Wens je jouw kappersteam meer richting te geven en hen te inspireren? Wil je jouw expertise optimaal doorgeven aan je klanten? 

 

De beste kapper met professionele groei 

Start hier want I.C.O.N. helpt kapper-ondernemers om zakelijke doelstellingen te realiseren en reikt hen de hand met business trainingen. Wij houden niet van quick wins, maar investeren in jouw salon door slimme coachingsystemen te implementeren die de lange termijn cijfers van je kapper salon verbetert. I.C.O.N. gaat zo veel verder dan kapsalon inrichting en zet stevig in op de fundamenten van het runnen van een kapperszaak. 

Wij leren je om proactief in te spelen op vragen en je salon op regelmatige basis te evalueren. Samen ontdekken we hoe we jouw succes kunnen maximaliseren. 

Wat mag je van I.C.O.N. als business partner verwachten: 

  • Je salon transformeren in een brand
  • Out-of-the-box leren denken
  • Inkomsten verhogen door als kapperscoach te werken voor klanten
  • Discipline creëren om jouw salon naar een hoger niveau te tillen
  • Retail verhogen dankzij een onvergetelijke klantenervaring
  • Eenvoudig en correct communiceren, inspireren en adviseren.
  • Ontdek hoe je jouw aanpak kunt classificeren om jouw succes te maximaliseren.
  • En nog zoveel meer…

 

Coaching en training in je eigen kapsalon

Een opleiding kapper in avondschool is verleden tijd, want I.C.O.N. komt ter plaatse om jouw vragen en verwachtingen te exploreren. Ervaren coaches implementeren de I.C.O.N. filosofie op de werkvloer. Ze bundelen hun kennis op het vlak van visie, communicatie, coördinatie en marketing om met een sterk team te kunnen bouwen aan een winnende strategie voor jouw kapperszaak. Het resultaat? Jouw kapsalon dat met een focus op kwaliteit onderscheidend werkt.  

Kapsalons moeten zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden. Met de juiste skills en competenties helpen we je op weg naar een succesvolle onderneming. 

 

Wil je jouw kapsalon succesvol runnen als I.C.O.N. salon?

Contacteer ons >>

I.C.O.N. BUSINESS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x