THE COMPANY

Gedreven door inspiratie

Wat is onze een meerwaarde? Wij ondersteunen gepassioneerde kapper-ondernemers in het realiseren van meer service en expertise, van creatieve trainingen tot business master coaching. Met een uniek en vooruitstrevend concept boosten we vandaag de resultaten en prestaties in jouw salon van morgen. 

‘I.C.O.N. is een internationale topspeler. Het is onze ambitie om de I.C.O.N. community verder uit te bouwen in België.’


Gedreven door kwaliteit…

I.C.O.N., een sterke brand die 100 % inzet op ecologische haarproducten voor een netwerk van krachtige salons. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om milieubewust te denken binnen de branche waar we van houden. Wij creëren groene formules en concepten die de haren in een topconditie brengen.

‘Wij zetten kwaliteit op nummer één en werken uitsluitend met pure en zuivere ingrediënten.We kiezen voor exclusieve producten met ecokwaliteitslabel.


Gedreven door waarden. 

Wij zijn ...

ECO- BEWUST │ Wij kiezen resoluut voor ecologische producten.

TRENDSETTERS│ Wij brengen een uniek systeem naar jouw salon. 

EDUCATORS│ Wij brengen educatie en creativiteit samen. 

PERFECTIONISTS│ Wij streven naar perfectie in service en product. 

VISIONAIRS│ Wij denken anders en zetten ons in voor het salon van de toekomst. 

Onze salons zijn de voorgrond van I.C.O.N. Ben je starter of heb je een ervaren kapperszaak met een heel team? Je kan rekenen op de kracht van I.C.O.N. Wij richten ons op salons die zich onderscheiden in de markt en resoluut de kaart trekken voor groei en expansie met ondersteuning van ecologische haarproducten. Wij werken in een hecht partnership samen met salons die kennis, vaardigheden en kansen zien in de markt. 

‘Wij geven een ongelofelijke ervaring binnen jouw salon en vinden het zo belangrijk dat jouw klanten ook thuis kunnen proeven van diezelfde salon-ervaring.’

 

Wil je aansluiten bij een krachtig netwerk van salons die dezelfde passie hebben ?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x